Szombathelyi.info - apró - Ingyenes szombathelyi apróhirdetések hirdetés: feladás törlés


Használati szabályzat

Amennyiben nem ért egyet az alább olvasható szabályokkal kérem ne használja az oldalt.
1) Az oldal célja ingyenes apróhirdetések megjelenítése.
2) Egy hirdető egy nap maximum három hirdetést adhat fel (a teljes CsakApró.hu hálózatban).
3) Az MLM-es, internetes "távmunkát", "otthon végezhető munkát" ajánló, maguk alá regisztrálásra felhívó hirdetéseket az oldal nem kíván megjelentetni.
4) MLM rendszerben forgalmazott termékekkel, MLM rendszerhez kötődő szolgáltatásokkal kapcsolatos hirdetéseket az oldal nem kíván megjelentetni.
5) Erotikus szolgáltatással, konzumhölgyi munkával, erotikus fényképezéssel, táncoslányi munkával kapcsolatos hirdetéseket az oldal nem kíván megjelentetni.
6) Társkereső, partnerkereső rovatokat az oldal nem tart fenn, és nem is kíván ilyen jellegű hirdetéseket megjelentetni.
7) Az oldal nem weblapcímtár. Weblapok címének feltüntetését csak akkor fogadjuk el, ha az oldal tartalmán túl szolgáltatást, terméket is kínál.
8) Internetes hirdetéssel kapcsolatos hirdetéseket az oldal nem kíván megjeleníteni.
9) Az oldal működtetője fenntartja magának a jogot, hogy a jó ízlést, a törvényszabta kereteket sértő, a támadó jellegű ill. a saját belátása szerint nemkívánatos tartalmat bármikor, értesítéssel vagy anélkül eltávolítsa. A fent felsorolt témájú hirdetéseket, ha bekerülnek a rendszerbe, töröljük, és a visszaeső hirdetőktől megvonjuk a jövőbeni hirdetés lehetőségét.
10) Az oldal működtetője nem vizsgálja, hogy az oldalon megjelenő, a használók által elhelyezett hirdetések tartalma valóságos-e.
11) Az oldal működtetője nem ad semmiféle garanciát a szolgáltatás működtetésére, és nem tehető felelőssé semmiféle a szolgáltatásszerű vagy nem-szolgáltatásszerű használatból eredető kárért.
12) Az oldalra felkerülő tartalom küldésével annak szerzője az oldal működtetőjének ill. jogutódjainak, utódjainak, örököseinek ingyenes, visszavonhatatlan, örökös, nem exkluzív jellegű, korlátozások nélküli, mások számára átadható, világszerte használható jogot ad arra, hogy használhassa, másolhassa, adaptálja, közvetítse, publikálja, nyilvánosan megjeleníthesse, archíválja az üzenetet és tartalmat bármilyen jelenleg ismert vagy a jövőben kifejlesztett médiumon.

Utoljára módosítva: 2013. július 30.

A 2008. október 27 - 2013. július 30. között érvényben volt használati szabályzat itt olvasható.
A 2013. július 30 - 2013. augusztus 15. között érvényben volt használati szabályzat itt olvasható.

Nem találta meg az Önt érdeklő hirdetést? Adjon fel egyet!

Aprók Szombathely és a kistérség települései számára: Acsád, Balogunyom, Bozzai, Bucsu, Csempeszkopács, Dozmat, Felsőcsatár, Gencsapáti, Gyanógeregye, Horvátlövő, Ják, Kisunyom, Meszlen, Nárai, Narda, Nemesbőd, Nemeskolta, Perenye, Pornóapáti, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sé, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Söpte, Szentpéterfa, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Vasasszonyfa, Vaskeresztes, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vát, Vép, Zsennye.